مجسمه ساخته شده با لیمو

لیمو عمانی نوعی لیموی بسیار ترش است که معمولا به صورت تازه و تنها مصرف نمی شود بلکه به صورت خشک شده و به عنوان چاشنی در غذاهای منطقه خاورمیانه مخصوصا ایران مورد استفاده قرار می گیرد برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت آراد برندینگ مراجعه کنید.

لیمو عمانی یکی از چاشنی های ناب آشپزی ایرانی است که طعم و مزه بی نظیری به غذاها می بخشد لیمو عمانی حاصل خشک شدن لیمو ترش شیرازی است لیمو عمانی اذوقه فامیلا در وزن های 500 گرمی، 1000 گرمی با بهترین کیفیت، بسته بندی و به صورت عمده به بازار فروش عرضه می شود بیشترین مصرف لیمو عمانی در غذاهای ایرانی در طعم دار کردن قرمه سبزی، خورشت قیمه، آبگوشت، سوپ، انواع چای و دمنوش ها به کار برده می شود.

خریداران بسیاری به دنبال استعلام قیمت و خرید و فروش لیمو عمانی تازه و سیاه هستند که این امر بیانگر بازار داغ این محصول مرکبات است.