کیک یزدی گردویی که در اصل از هند آمده است نه یزد

این دستور برای کیک یزدی آسان، کاملا معطر و خوشمزه است. خوردن این کیک های ریز خاطرات شیرین دوران کودکی و سرزمین های دور را زنده می کند. طعم ها بسیار ایرانی است و شامل هل دلپذیر و اسانس گلاب سبک است.

روش مدرن من این است که کیک یزدی گردویی را با مایه خامه ای لذیذ با زعفران تزیین کنم.

زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه 18 ثانیه
زمان اضافی
20 دقیقه
زمان کل
45 دقیقه 18 ثانیه
عناصر
2 عدد تخم مرغ
شکر 1/2 پیمانه
1/2 فنجان روغن نباتی
1/2 فنجان ماست سبک اروپایی
2 قاشق غذاخوری گلاب آشپزی
1 لیوان آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری هل
فراستینگ کره ای دم کرده با زعفران
1 فنجان کره، نرم شده
پودر قند 3 پیمانه الک شده
2 قاشق غذاخوری شیر


2 قاشق غذاخوری زعفران شکفته* (به یادداشت های دستور غذا مراجعه کنید)
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بزنید تا سفت شود
در شکر مخلوط کنید
ماست و روغن را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود
گلاب را هم بزنید
با استفاده از لیسک آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کنید
مخلوط آرد را در مخلوط مرطوب الک کنید
مخلوط ترکیب شده را کاملاً بزنید
خمیر را در قالب مافین یا کاپ کیک روغنی خوب با استفاده از یک پیمانه 1/3 بریزید.
18 تا 22 دقیقه پخت – کیک های کوچک باید در کناره ها و لبه ها کمی قهوه ای شوند.
قبل از یخ زدن یا تزئین، اجازه دهید کاملا خنک شود
درست کردن کره خامه ای دم کرده با زعفران: با استفاده از ضمیمه پارویی همزن استند با سرعت کم حدود یک یا دو دقیقه مخلوط کنید تا سبک و پف کند.

آیا می توانید کیک یزدی بدون گلوتن درست کنید؟
آره! من چندین بار این دستور غذای ساده را درست کرده ام، بسته به محتویات داخل انبار و اینکه با چه کسی به اشتراک می گذارم، آردهای مختلفی را با آنها عوض می کنم.