موارد استفاده از شکلات:
شکلات دو، دو شکلات تیره و شکلات سکه ای سوربن کاله سفید بدون طعم یا با طعم های اضافه مانند وانیل، پرتقال، پودینا و کره بادام زمینی فروخته می شود.
برای تهیه شیرینی های حرفه ای ابتدا باید شکلات را حرارت داده، فریز کرده و سپس برای مدت کوتاهی دوباره گرم کرد.
هر دو نوع شکلات در دسرها به صورت مایع یا چیپس، برای طعم دادن به قهوه و سایر نوشیدنی ها، در سس ها و لیکورها استفاده می شود، اگرچه شکلات سفید کمتر به آن استفاده می شود.
4. مزایای سلامتی
خوردن شکلات تلخ تاثیر مثبتی بر سلامتی داشت. مطالعات نشان می دهد که خوردن یک تکه (1.4 اونس) شکلات تلخ می تواند باعث کاهش سطح هورمون ها شود که باعث ناراحتی عاطفی و بلاتکلیفی می شود.
به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالای فلاوانول در کوکائین، شکلات تلخ برای سلامت قلب و عروق و کاهش فشار خون فواید دارد.
به غیر از آن، شکلات سفید فواید یکسانی برای سلامتی ندارد.
این منبع کالری خالی است، با نوار استاندارد 1.4 اونس حاوی 225 کالری و مقدار زیادی قند و چربی اشباع شده.
از آنجا که حاوی شکلات نیست، بدون کافئین است، که برای کسانی که به کافئین حساس هستند ایده آل است.
برنزه شدن و سلامتی
شکلات کالری بالایی دارد و حاوی کربوهیدرات، قند و چربی و همچنین پروتئین است. منبعی غنی از ویتامین B12، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین E و مواد معدنی مانند فسفر، منگنز و روی است.
همچنین حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است. شکلات، به ویژه شکلات های تیره مختلف که از دانه های کاکائو تهیه می شوند، حاوی انواع آنتی اکسیدان های قوی مانند فلاونوئیدها و پلی فنول ها هستند.
فواید شکلات برای سلامتی:
خطر قلبی را کاهش می دهد
برای کاهش خطرات قلبی عروقی شکلات مصرف کنید.
اسید استئاریک، اگرچه اسید چرب ریوی موجود در کاکائو است، اما به سطح کلسترول کمک نمی کند و می تواند احتمال حمله قلبی و تصلب شرایین را از طریق عروق بزرگ کاهش دهد.