از اصلی ترین عوامل تعیین کننده یک محصول با کیفیت آبدار بود آن است مخصوصا لیمو ترش که عمده استفاده آن آبلیمو گیری است برای اطلاعات بیشتر از این محصول میتوانید به سایت آراد برنیدنگ مراجعه نمایید.
همانطور که میدانید لیمو ترش رنگ های متفاوتی دارد لیمو ترش سبز اغلب ترش مزه است، و لیمو ترش زرد یا لیمو شیرین مقدار ترشی کمتری دارد و اغلب استفاده آن خوراکی می باشد.
برای ایجاد محیط با دمای معتدل برای پرورش انواع مرکبات، گلخانه ایجاد می شود به عنوان مثال لیمو ترش گلخانه ای گاهی بسیار مرغوب تر از نمونه های باغی آن است.