نودل های لغزنده Lo Mein در سس Lo Mein با تن ها سبزیجات و پروتئین دلخواه شما ریخته می شود. استاندارد طلای بیرون بردن به سس مناسب و رشته فرنگی مناسب خلاصه می شود – پس فقط 6 دقیقه با بهشت نودل فاصله دارید!
نمای نزدیک Lo Mein در یک ووک، آماده برای سرو است
Noodles Lo Mein
رشته فرنگی واقعی که در نودل فله ای نشان داده شده است شام دیشب من بود، البته من کمی سنگین با یک سس بزرگ فلفل دلمه ای بودم که باعث می شد در هر لقمه ای نفس بکشم و عرق کنم (و فحش بدهم).
نترس، این شکنجه ای بود که خود به خود تحمیل کرده بود. آن نوارهای قرمزی که می بینید فلفل دلمه ای / فلفل دلمه ای هستند نه فلفل. در این دستور هیچ نشانی از فلفل وجود ندارد – Lo Mein تند نیست!!!!
انداختن رشته فرنگی Lo Mein در ووک
آنچه در Lo Mein Noodles وجود دارد
در اینجا چیزی است که در رشته فرنگی (برای سس زیر را ببینید):
آنچه در Chicken Lo Mein وجود دارد
• رشته فرنگی Lo Mein – برای سبک بیرون آوردن، از نودل های زرد تازه (معمولاً با برچسب «نودل تخم مرغی») استفاده کنید که ضخامت آنها حدود 3 میلی متر / 1/8 اینچ است.
منظورم از «تازه»، آنهایی است که در بخش یخچال فروشگاههای مواد غذایی دریافت میکنید (Aussies – Coles، Woolies و غیره، آن را در بخش پاستا یخچال پیدا کنید). این نودل ها بافت جویدنی و لغزنده ای دارند که دوست دارید بیرون بیاورید.
اگر نودل به نظر می رسد که خیلی غلیظ شده است، فقط به اضافه کردن یک قطره یا شیر آبگوشت ادامه دهید تا قوام آن حفظ شود.
طعم های دیگر را اضافه کنید – با اضافه کردن چاشنی کاجون، پونه کوهی، چاشنی ایتالیایی یا فلفل لیمو، طعم را تقویت کنید.